ERMA Sport
contact

Werken bij ERMA Sport

Al onze collega’s bij ERMA Sport ademen 'SPORT' en zijn gepassioneerd in hun werk. Dit enthousiasme proberen we over te brengen naar onze klanten maar ook naar onze collega’s en leveranciers. Deze drive zorgt ervoor dat wij de allerbeste en mooiste producten tegen onovertroffen dienstverlening willen bieden. Wij hebben ons gespecialiseerd in het ontwikkelen, produceren en onderhouden van sportproducten voor de buitensport. Elk contact en elke levering willen wij een onvergetelijke ervaring maken voor onze klanten.

Ben jij ambitieus en wil je graag verder groeien in een organisatie die helemaal gek is van sport? Wil je werken in een cultuur waarbij iedereen gek is van sport en waar Samenwerking, Innovatie en Drive hoog in het vaandel staan? Denk jij dat je ons kan overtuigen met jouw unieke persoonlijkheid en skills?


Benader ons dan direct en vertel ons waarom jij in ons team gaat passen! Dus als jij denkt een absolute versterking te zijn voor ons team, solliciteer dan direct bij ERMA Sport. Wij zoeken mensen die sport ademen, die houden van uitdaging en die willen scoren! Motivatiebrieven met foto kunnen naar: m.schorn@ermasport.nl worden gestuurd. 

Huidige vacatures

Altijd zijn wij op zoek naar enthousiaste personen die ons team gaan ondersteunen in onze drive om een grote internationale speler op het gebied van sportproducten te worden. Hiervoor hebben wij de volgende functie(s) vacant:

Dit zou zo maar eens je droombaan kunnen zijn!

Reacties kunnen rechtstreeks gestuurd worden naar:

Marcel Schorn | Algemeen Directeur / CEO
m.schorn@ermasport.nl
Bedrijvenpark Twente 448
7602 KM Almelo

Wat biedt ERMA Sport jou?

Acteren op het hoogste niveau past precies bij het imago van ERMA Sport; de drang om altijd te presteren, snelheid, precisie en de teamgeest. Werken bij ERMA Sport is jezelf continue blijven ontwikkelen. Met de passie en het enthousiasme wat we hebben voor de sport bieden wij een te gekke werkplek waarin je je volledig waant in een echte sportomgeving. Tezamen met een team van A-spelers als collega's dagen wij je uit je maximaal te ontwikkelen en je creativiteit de vrije loop te laten. Als jij een topper bent op je vakgebied gekoppeld, heb je een "frisse geest" en vind je samenwerken heerlijk, dan kon je zomaar eens bij ons eindelijk je droombaan vinden!


Stages of Afstuderen

Wil jij bijdragen om van onze groeiplannen een groot succes te maken? Ook aanstormende talenten willen wij graag de kans bieden in praktijk mee te draaien of te kunnen afstuderen. Heb jij een proactieve en ondernemende instelling en denk je dat je ons team kan komen versterken en de passie voor sport met ons te delen?  Stuur ons dan je motivatiebrief en vertel ons waarom we nu juist jou moeten aannemen!