Klantverhalen

Met onze kennis en expertise op het gebied van sportveldinrichting hebben wij veel verenigingen, gemeentes en aannemers ondersteund bij het waarmaken van hun ambities. Hoe kunnen we u helpen om uw droom voor de vereniging te realiseren? Wij gaan hierover graag met u in gesprek. Welke sportproducten passen bijvoorbeeld bij uw club? Welke ontwikkelingen zijn relevant? Onderstaande klanten hebben wij ondersteund bij het realiseren van hun sportieve ambities. 


Voor meer informatie over onze producten kunt u een kijkje nemen in onze webshop of kunt u contact opnemen met onze verkoopafdeling.


Fans over ERMA Sport


VV Heerde - Willy Kruisweg

"Wij moedigen ERMA Sport aan om zo door te gaan met haar omgang met haar klanten."


Op het sportpark van vv Heerde staan verschillende producten van ERMA Sport. Voetbaldoelen, dug-outs, maar ook veldbankjes staan op of langs de velden.


"Naast het vriendelijke personeel en het snelle handelen, waarderen wij het enorm dat ERMA Sport goed meedenkt met de klant en denkt in oplossingen.  Daarnaast staat ERMA Sport open voor feedback. Together we achieve more is een slogan waar zowel ERMA Sport als VV Heerde zich mee kan identificeren. "Indoor Soccer West Amsterdam

Wij zijn ervan overtuigd dat ERMA Sport de beste partij is voor dit soort projecten."

Indoor Soccer West Amsterdam heeft na verscheidene gesprekken met verschillende concurrenten uiteindelijk gekozen voor ERMA Sport als de partij voor de realisatie van hun speedsoccerveld.


"Bij ons ging het niet alleen om wie de beste prijs-kwaliteitsgarantie bood; wij moesten er een goed gevoel bij hebben en dat goede gevoel heeft ertoe geleid dat wij nu een prachtig hoogwaardig indoor speedsoccerveld hebben. De kwaliteit en de professionele aanpak van ERMA Sport heeft er toe geleid dat deze oude loods nu omgetoverd is tot een ware voetbaltempel waar nu dagelijks veel volwassenen en kinderen met veel plezier genieten van een professioneel veld. Wij als Indoor Soccer West zijn erg tevreden over de levertijd , kwaliteit van de montage, het personeel van ERMA Sport en de materiaal waarvoor gekozen."