Wegdraaibaar voetbaldoel

ERMA Sport produceert al geruime tijd diverse wegdraaibare voetbaldoelen. Voor veel voetbalverenigingen zijn de wegdraai voetbaldoelen, ook wel klapdoelen van ERMA Sport genoemd, inmiddels een bekend begrip binnen de vereniging. Onze wegdraaibare voetbaldoelen zijn uitermate geschikt voor zowel training- als wedstrijddoeleinden. De wegdraaibare voetbaldoelen heeft ERMA Sport in diverse modellen, maten en prijsklassen. Zo is er voor ieder wat wils. 


Voor meer informatie omtrent onze wegdraaibare voetbaldoelen, ook wel jeugd voetbaldoelen genoemd, bezoekt u onze webshop of neemt u contact op met onze verkoopafdeling. Vraag hier geheel vrijblijvend uw offerte aan.


Verschillende types


De wegdraaibare voetbaldoelen zijn verkrijgbaar in verschillende types. Deze wegdraai voetbaldoelen hebben een afmeting van 5x2 meter. De wegdraaidoelen zijn uitermate geschikt voor gebruik op kunstgrasvelden. Het wegdraai voetbaldoel is gemakkelijk weg te klappen tegen de ballenvanger of veld afrastering. Hierdoor voldoet het doel aan de normen die de KNVB stelt aan de uitloop lijnen van kunstgrasvelden.

Het meest geschikte voetbaldoel

De wegdraaibare voetbaldoelen van ERMA Sport zijn er in diverse prijsklassen. Bij ons bent u aan het juiste adres om een geschikt wegdraaibaar voetbaldoel te scoren! 


Variërend van onze brons-lijn voor klanten met een kleine portemonnee tot aan de goud-lijn voor degene die op zoek zijn naar het allerbeste jeugd voetbaldoel.Gefreesde netbevestiging


Het type wegdraaibaar voetbaldoel met gefeesde netbevestiging is nieuw in ons assortiment en uitermate geschikt voor elk wedstrijdveld. Naast het feit dat we het probleem van het uitvallen en beschadigen van netten esthetisch verantwoorden wilden oplossen is een bijkomend voordeel van dit type netbevestiging dat het net niet blijft haken tijdens het indraaien van het doel.


Optioneel te verkrijgen:
- Een rubberen pees ter voorkoming van het uitvallen van het net en baldadigheid
- Een aluminium netborging ter voorkoming van diefstal van het doelnet
Wegdraaibare voetbaldoelen


Naast de vaste en verplaatsbare voetbaldoelen heeft ERMA Sport ook diverse wegdraai voetbaldoelen. Ook de wegdraaibare voetbaldoelen zijn volledig vervaardigd uit aluminium. De wegdraaibare voetbaldoelen zijn opgebouwd uit een ovaalprofiel 100x120mm en voorzien van een geintegreerde netstrip of een gefreesde netbevesting. De netstrip is zeer veilig, omdat het geen uitstekende delen bevat. Naast veiligheid zorgt het ook voor een optimale netbevestiging, met als bijkomend voordeel dat het net niet blijft haken tijdens het indraaien van het doel. De Charlton is gemakkelijk weg te klappen tegen de ballenvanger of veld afrastering. Hierdoor voldoet het doel aan de normen die de KNVB stelt aan de uitloop lijnen van kunstgrasvelden.Diverse jeugd voetbaldoelen

ERMA Sport levert naast wegdraaibare voetbaldoelen ook verplaatsbare voetbaldoelen variërend in de afmetingen 1,2x0,8mtr t/m 7,32x2,44mtr. Voor elke doelgroep en/of gebruik heeft ERMA Sport een passend verplaatsbaar voetbaldoel. Onze voetbaldoelen zijn volledig gelast Naast verplaatsbare voetbaldoelen levert ERMA Sport ook diverse randartikelen passend bij een verplaatsbaar voetbaldoel, zoals doelverzwaarders, grondhaken, transportwielen, draagbeugels en netten. Vanwege het gebruik van lichte materialen zijn de verplaatsbare voetbaldoelen erg makkelijk te verplaatsen.Op zoek naar de productbladen van onze wegdraaibare voetbaldoelen?  U kunt ze hier vinden. Wilt u vrijblijvend advies van een van onze accountmanagers? Neem dan contact met ons op. Indien gewenst komen zij graag bij u langs voor een kennismaking.  


Wegdraai voetbaldoelen

Overig (doelnetten en randartikelen)

ERMA Sport ontwikkelt en produceert diverse soorten voetbaldoelen. Voor meer informatie omtrent onze voetbaldoelen kunt u contact opnemen met onze verkoopafdeling. Vrijblijvend een offerte ontvangen?