Over ons

Wij hebben ons vanaf 2005 ontwikkeld van prijsvechter via kwaliteitsleverancier naar strategisch partner voor onze klanten. Onze organisatie aanpassen op de klantbehoefte heeft hierbij altijd centraal gestaan, gestoeld op onze passie voor sport. Dat heeft er toe geleid dat we met grote trots een grote groep loyale klanten hebben opgebouwd met fantastische referenties zoals Ajax, Feyenoord, PSV, Anderlecht, de KNVB, HC Bloemendaal, Kampong, Euro Hockey League (EHL) en vele andere inspirerende partijen. Vanaf 2015 hebben we dan ook het predicaat de grootste producent en leverancier van de Benelux te zijn van buitensportproducten, met als belangrijkste producten voetbaldoelen, dug-outs en hockeydoelen. Onze drang naar totale beheersing van de logistieke processen via de eigen productie en engineering heeft ertoe geleid dat onze leverbetrouwbaarheid de 100% benadert, gekoppeld aan korte levertijden. Dit is dan ook een belangrijke drijvende kracht geweest om dit allemaal te bereiken.

Ook in het buitenland is dit niet ongemerkt gebleven. Steeds meer begint men ook daar aan ons te trekken en is er grote interesse om met ons samen te werken. Wij zien daar ook een grote uitdaging in en die gaan we graag aan! Binnen 10 jaar tijd (2025) willen we dan ook Europees de grootste speler zijn, gefundeerd op dezelfde grondbeginselen.

Met onze enorme drive, innovatiedrang en unieke manier van samenwerken gaan we enthousiast aan de slag om deze doelen te verwezenlijken. Samen met onze collega’s, klanten, leveranciers en overige relaties willen we vooral veel plezier beleven in de fantastische reis die we aan het maken zijn. Wij geloven niet in muren maar in bruggen! En jij?

 

Dankzij de samenwerking met Betaald Voetbal Organisaties, Nationale- en Internationale Sportfederaties heeft pionier ERMA Sport de voorbijgaande jaren een enorme expertise opgebouwd inzake de ontwikkeling en productie van kwalitatieve en duurzame sportproducten waaronder voetbaldoelen, hockeydoelen, dug-outs, tennispalen, tribunes, speedsoccer court, korfbalpalen en nog veel meer. ERMA Sport is gevestigd in Almelo en telt ongeveer 30 medewerkers.

 

In onze productcatalogus vindt u een uitgebreid assortiment aan: voetbaldoelen, hockeydoelen, dug-outs, korfbalpalen, basketbalpalen, pannakooien, speedsoccer courts en doelnetten. Bent u op zoek naar maatwerk of heeft u een specifieke wens? Neem dan contact met ons op, onze adviseurs staan u graag te woord.

 

 

ERMA bedrijfsfilm - Thema Innovatie

 

ERMA Sport onderscheidt zich o.a. van de concurrenten door haar eigen engineering, productie en haar vooruitstrevende oplossing op behoeftes van klanten. De bedrijfsfilm geeft u o.a. een kijk op de ontwikkeling van ons cameradoel en de organisatie.

 

ERMA Sport - Nominatie Energiek Almelo

 

ERMA Sport is fabrikant en marktleider op het gebied van sportveldinrichting, straatsport producten en Speedsoccer Courts. U vindt ons o.a. terug als official supplier van de European Hockey League (EHL), leverancier van diverse betaald voetbal organisaties in Europa en op sportvelden door heel Nederland. In onze webshop vindt u een uitgebreid assortiment aan: voetbaldoel, hockeydoel, dugouts, korfbalpaal, basketbalpaal, pannakooi, tribunes en doelnetten.

 

 

Privacy Statement

Klik hierboven om ons nieuwe privacy statement te bekijken.