Service ERMA Sport
Vrijblijvend advies


Montage Dug-outs

Een dug-out monteren? Waar moet ik allemaal rekening mee houden? Welke richtlijnen stellen de bonden voor het plaatsen van een dug-out langs de velden? Verschilt dit per sport? Er zijn meerdere mogelijkheden voor het plaatsen van dug-outs. Er zijn op het gebied van onder andere afmetingen, aantal personen en situering duidelijke normen en richtlijnen. Op deze pagina gaan we in op regelgevingen voor het plaatsen van dug-outs voor de desbetreffende sport en de daarbij horende montage instructies.

Montage dug-outs

DUG-OUTS
VOETBAL 
HOCKEY 
HONK- EN SOFTBAL 
KORFBAL 
TENNIS 


Voor meer informatie omtrent de prijzen van onze montagewerkzaamheden neemt u contact op met onze verkoop. 


Montageinstructies Dug-out

Dug-out

Montageinstructie P-voetbaldoelRegelgeving

KNVB


Regelgeving


Welke richtlijnen stelt de KNVB voor het plaatsen van een dug-out langs de voetbalvelden? Wij hebben de belangrijkste richtlijnen voor uw samengevat in een overzichtelijk document. Voor de uitgebreide richtlijnen verwijzen wij u naar de gehele regelgeving van de KNVB. *ERMA Sport is niet verantwoordelijk voor de inhoud van het document. 


BINNENKORT BESCHIKBAAR!

Montageinstructie P-voetbaldoel

Montage instructie


Montage instructies benodigd? Voor het gemak hebben wij de instructies voor het correct monteren van de dug-out voor u op papier gezet. Hierin ziet u in één oogopslag welke noodzakelijke handelingen/ stappen er genomen moeten worden, inclusief alles wat er aan hulpmiddelen (en benodigd materiaal) nodig is.

Montageinstructie P-voetbaldoel