Montage Dug-outs

Een dug-out monteren? Waar moet ik allemaal rekening mee houden? Welke richtlijnen stellen de bonden voor het plaatsen van een dug-out langs de velden? Verschilt dit per sport? Er zijn meerdere mogelijkheden voor het plaatsen van dug-outs. Er zijn op het gebied van onder andere afmetingen, aantal personen en situering duidelijke normen en richtlijnen. Op deze pagina gaan we in op regelgevingen voor het plaatsen van dug-outs voor de desbetreffende sport en de daarbij horende montage instructies.

DUG-OUTS
VOETBAL 
HOCKEY 
HONK- EN SOFTBAL 
KORFBAL 
TENNIS 


Voor meer informatie omtrent de prijzen van onze montagewerkzaamheden neemt u contact op met onze verkoop. 


Montageinstructies Dug-out

Dug-outRegelgeving

KNVB


Regelgeving


Welke richtlijnen stelt de KNVB voor het plaatsen van een dug-out langs de voetbalvelden? Wij hebben de belangrijkste richtlijnen voor uw samengevat in een overzichtelijk document. Voor de uitgebreide richtlijnen verwijzen wij u naar de gehele regelgeving van de KNVB. *ERMA Sport is niet verantwoordelijk voor de inhoud van het document. 


BINNENKORT BESCHIKBAAR!

Montage instructie


Montage instructies benodigd? Voor het gemak hebben wij de instructies voor het correct monteren van de dug-out voor u op papier gezet. Hierin ziet u in één oogopslag welke noodzakelijke handelingen/ stappen er genomen moeten worden, inclusief alles wat er aan hulpmiddelen (en benodigd materiaal) nodig is.