Montage voetbaldoelen

Vaste doelen monteren? Waar moet ik allemaal rekening mee houden? Welke richtlijnen stellen de bonden voor het plaatsen van een wedstrijddoel op de velden?  Hoe zit het eigenlijk met het plaatsen van de grondpotten voor de doelen? Er zijn op het gebied van plaatsing duidelijke normen en richtlijnen. Op deze pagina gaan we in op regelgevingen voor het plaatsen van een vast doel voor de sport voetbal en de daarbij horende montage instructies.

DUG-OUTS
VOETBAL 
HOCKEY 
HONK- EN SOFTBAL 
KORFBAL 
TENNIS 


Voor meer informatie omtrent de prijzen van onze montagewerkzaamheden neemt u contact op met onze verkoop. 


Montageinstructies Voetbaldoel

Swansea voetbaldoel (P en WK)P-voetbaldoelWK-voetbaldoelNetten inhangenRegelgeving 

KNVB

Regelgeving


Welke richtlijnen stelt de KNVB voor het plaatsen van een vast doel op het voetbalveld? Wij hebben de belangrijkste richtlijnen voor uw samengevat in een overzichtelijk document. Voor de uitgebreide richtlijnen verwijzen wij u naar de gehele regelgeving van de KNVB. *ERMA Sport is niet verantwoordelijk voor de inhoud van het document. 


BINNENKORT BESCHIKBAAR!

Montage instructie WK doel en P doel


Montage instructies benodigd? Voor het gemak hebben wij de instructies voor het correct monteren van een vast doel (P-model en WK/kooi-model) voor u op papier gezet. Hierin ziet u in één oogopslag welke noodzakelijke handelingen/ stappen er genomen moeten worden, inclusief alles wat er aan hulpmiddelen (en benodigd materiaal) nodig is.Benieuwd naar de correcte manier voor het inhangen van het net?