Dug-outs
Voetbal
Hockey
Korfbal
Speedsoccer
Straatsport

Honk- en Softbal

Doelnetten

Tennis

Rugby/Am.Football 

Montage instructies

ERMA Sport produceert niet alleen sportveldinrichtingsmateriaal maar we kunnen deze materialen ook voor u monteren. Wij beschikken over ervaren monteurs die de materialen voor u kunnen plaatsen. Wij zijn voorzien van alle benodigde materialen om de producten netjes en conform verwachting op te kunnen leveren. Veel clubs en gemeenten in Nederland zijn zeer enthousiast over onze comfortabele en milieuvriendelijke montagewijze, de stabiliteit van de producten en het tijd- en kostenbesparend karakter. Ook wanneer wij niet de montage verzorgen, willen wij u graag adviseren over hoe u dit zelf het beste kunt doen.


Voor elke desbetreffende sport gaan we o.a. in op:


-  Regelgevingen omtrent het plaatsen van het sportveld inrichtingsmateriaal
-  Montage instructies per product 


Voor meer informatie, bijvoorbeeld omtrent de prijzen van onze montagewerkzaamheden, neemt u contact op met één van onze verkoopmedewerkers.

Montage - Instructies en regelgeving

DUG-OUTSVOETBALDOELEN
Voor meer informatie over onze montagewerkzaamheden kun je contact opnemen met één van onze verkoopmedewerkers.Regelgevingen

Welke richtlijnen stellen sportbonden voor het plaatsen van bijvoorbeeld een dug-out langs de velden? En verschillen deze regels per tak van sport? Iedere bond heeft regels, richtlijnen en aanbevelingen voor het plaatsen en gebruiken van sportmaterialen. Op de desbetreffende montage instructiepagina  zullen wij de highlights van deze richtlijnen opsommen zodat men weet waarmee rekening moet worden gehouden. Voor de uitgebreide richtlijnen verwijzen wij (indien beschikbaar) naar de regelgeving van de desbetreffende bond. 


Montage instructies

Het juist monteren van sportproducten is essentieel. Het is de laatste schakel voor een veilige en succesvolle aflevering bij de klant. Voor elk product hebben wij de montage instructies op papier gezet. Ook zijn er montage video's beschikbaar waar u in vogelvlucht kunt zien hoe de producten gemonteerd kunnen worden en waar u precies op moet letten om de montage succesvol te laten slagen.