Hockeydoel EHL X - approved by: Jaap Stockmann 

De EHL X is een uniek hockeydoel met de hoofdafmeting 3,66x2,14. Het doel is het pronkstuk voor elke hockeyclub en is geschikt voor elk hoofdveld.


Het net hangt vrij in het doel en is voorzien van een haakloze netbevestiging d.m.v. een netstrip. De bevestiging met netstrip is een degelijke en veilige constructie, omdat het geen uitstekende delen bevat en optisch ziet het er zeer fraai uit. De netbeugel is zwart gepoedercoat en aan de onderzijde los van de slagplank.


De EHL X is voorzien van het profiel dat speciaal ontwikkeld is voor de EHL om weerstand te bieden tegen ballen met hoge impact. De EHL X is uitgevoerd met een slagplank bestaande uit aluminium profiel voorzien van 10mm rubbber. De rubberen laag heeft als functie het dempen van de impact voor een langere levensduur van de slagplank, voorkomt weerkaatsen van de bal en het zorgt voor een vermindering van het geluidsoverlast bij scoren.


Het doel is standaard voorzien van dubbele wielen gemonteerd in laag hangende design wielgaffels waarmee u het doel eenvoudig kunt verplaatsen.  De EHL X is uitermate geschikt voor intensief wedstrijdgebruik op het hoogste niveau.Over design en kwaliteit


Onze hockeydoelen kenmerken zich door een unieke en herkenbare uitstraling. Kwaliteit en design gaan hier hand in hand. In samenwerking met de EHL hebben wij het gele voorpand geïntroduceerd, een nieuw standaard in de internationale ‘hockeyscene’, waarmee inmiddels vele internationale toernooien zijn gespeeld.
Oersterk


Een mix van topprestaties van ongekend niveau, dat zijn de hockeydoelen van ERMA Sport. Naast design zijn onze hockeydoelen oersterk. Het voorpand van de topdoelen is inwendig versterkt en aan de voorzijde maar liefst 6mm dik! 
Laat uw doel sponsoren


Bij ERMA Sport kunt u uw product volledig personaliseren. U bent de eigenaar van het hockeydoel. Van kleurkeuze tot de diverse mogelijkheden aan sponsoruitingen; u heeft alles zelf in de hand. Vindt u de aanschaf te duur? Bekijk het eens vanuit een ander perspectief: wat kan het u opleveren? Maak van uw trots op het veld een waar verdienmodel door bijvoorbeeld sponsor stickers te plakken om uw boodschap te verspreiden en inkomsten te genereren.


Productkaart

Download nu de productkaart en kom alles te weten over het EHL X hockydoel! 

•    Volledig aluminium 3.66x2.14m hockeydoel. 
•    Het voorpand is vervaardigd uit een duurzaam extrusieprofiel met extra verdikking aan de voorzijde van het profiel. 
•    Het voorpand is geel gecoat (goedgekeurd door de KNHB en FIH) 
•    Slagplank uit duurzaam extrusieprofiel, inwendig voorzien van vurenhout en beplakt met 10mm granulaatrubber. 
•    De slagplank is aan de achterzijde en zijkant zwart gepoedercoat. 
•    GRATIS sponsoruiting aan de zijkant van het doel (klant levert ontwerp aan en wij regelen de rest.) 
•    Netbevestiging d.m.v. een kunststof geborstelde netstrip. 
•    Vrije netophanging. 
•    De netbeugels zijn zwart gepoedercoat en zijn aan de achterzijde geheel vrij van de slagplank. 
•    Voorzien van 4 wielen gemonteerd in design wielgaffels. 
•    Voorzien van EHL logo in de netschoor. 
•    Optisch zeer exclusieve uitstraling.