Speedsoccer

Speedsoccer is een nieuwe trend binnen het voetbal, waarbij men indoor 5 tegen 5 voetbal wedstrijden speelt. Het unieke aan Speedsoccer is dat het veld erg compact is en rondom voorzien is van een 1meter hoge boarding met netconstructie tot aan het plafond. De lay-out van een Speedsoccer Court zorgt er voor, dat de bal continue in het spel blijft. Hierdoor is Speedsoccer erg intensief, ligt het speeltempo hoog, gegarandeerd individuele en spectaculaire acties.


Het ERMA Speedsoccer Court type sandwich element is een duurzaam, exclusief en hoogwaardig afgewerkte indoor en outdoor voetbalveld, met de standaard afmetingen van 30x15 meter, geschikt voor 5 tegen 5 voetbalwedstrijden. Andere afmetingen zijn ook zeker mogelijk. Het Speedsoccer Court is geschikt voor intensief gebruik door o.a. recreatiebedrijven.


Voor meer informatie over ons speedsoccerconcept verwijzen wij u naar onze speedsoccer brochure of verzoeken wij u om contact op te nemen met onze verkoop. 


Wilt u vrijblijvend advies of een offerte ontvangen?  

Uniek concept


Het ERMA Speedsoccer Court is een duurzaam en exclusief indoor en outdoor voetbalveld. Door deze lay-out van het veld blijft de bal altijd in het spel en krijgt men vele individuele acties. Dit maakt het spel erg intensief.

Our passion, your business


Kinderfeestjes, bedrijven competities, scholen, voetbalclubs en vrijgezellen feestjes. Maak van het facilitairen van het speedsoccer court dé basis van uw onderneming en kies voor het speedsoccer concept van ERMA Sport. Sportief ondernemen was niet eerder zo uitdagend.

Projectmatig ontwerp


Volledig personaliseren van uw Speedsoccer Court? Door eigen productie en engineering maken wij het mogelijk. ERMA Sport levert maatwerk op het gebied van speedsoccer. U kiest de ideale locatie, u kiest de afmeting van het veld maar ook waar de deur voor de entree naar het veld komt.Uw eigen speedsoccer arena


Speedsoccer is razend populair. Het aantal speedsoccer exploitanten neemt jaarlijks toe en de markt is nog lang niet verzadigd. Bent u een ondernemer en opzoek naar een speedsoccer court voor uw accommodatie tegen een lage investering, dan heeft u in ERMA Sport een betrouwbare partner gevonden. Wij hebben reeds in diverse locaties in het land kwalitatief hoogwaardige speedsoccer courts geleverd.


Kort samengevat kunnen het volgende voor u betekenen:

  • De ultieme partner in exploitatie (meedenken over creatieve investeringsvoorstellen zoals bijv. fundraising,).
  • Ontwerp, productie en montage van het speedsoccer court(s) incl. gecertificeerd kunstgras waarmee de duurzaamheid gegarandeerd wordt.
  • Maatwerk passende bij uw accommodatie.
  • Service en onderhoud van het speedsoccer court.
  • Een 'turnkey' oplevering waarbij ERMA Sport ervoor zorgt dat een speedsoccer project geheel gebruiksklaar wordt opgeleverd.


Randvoorwaarden

Voorwaarden waar men rekening mee moet houden bij de aanschaf van een speedsoccer court hangt o.a. af van of het binnen of buiten moet worden geplaatst. Wanneer de accommodatie zich binnen begeeft dan moet er gekeken worden naar bijvoorbeeld de dakconstructie (i.v.m. de netten) maar ook naar de mogelijkheid om in de grond te kunnen boren.  Bij het buiten aanleggen van een speedsoccer court is de onderbouw/ ondergrond van wezenlijk belang voor o.a. de afwatering (drainage).


Voor meer informatie omtrent Speedsoccer of onze Speedsoccer courts neemt u contact op met onze verkoop of bezoekt u onze webshop. Wij nemen u graag eens mee naar een van onze showrooms in het land.


Referenties

ERMA Sport heeft reeds diverse referenties in haar portfolio.  Wij informeren u graag over een aantal maatwerk projecten die wij hebben uitgevoerd. Hieronder een greep uit de verschillende speedsoccer projecten. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op!Indoor Soccer Centre Groningen


In oktober 2015 is het eerste Indoor Soccer Centre in Groningen geopend. Het is het eerste speedsoccer centrum in de provincie Groningen en Drenthe. "Met drie speedsoccervelden zijn we direct een van de grootste in Nederland. De afgelopen maanden hebben veel mensen kennis kunnen maken met deze nieuwe voetbalvariant. De reactie zijn heel positief. Het spel vindt men fantastisch maar ook over de kwaliteit van de boarding, netten en kunstgras is men zeer te spreken. Kortom: een aanwinst voor de stad en provincie Groningen! Met dank aan ERMA Sport."


www.indoorsoccercentre.nl


Footy Park Amsterdam

Sinds september 2015 heeft Footy een eigen voetbalpark, Footy Park, het Grootste Kleine-Veldjes-Voetbalpark van Nederland. Met 3 veldjes voor 5v5, 2 voor 6v6 en een clubhuis gebeurd hier altijd wat: competities, toernooien en aanvullende activiteiten. De 5v5 veldjes hebben boarding rondom. De bal kan niet uit. Dat levert een extra intensieve voetbalervaring op.  ERMA Sport heeft de 3 boardingvelden voor het speedsoccer geleverd en gemonteerd. Wederom een prachtige referentie voor het Speedsoccer.

www.footy.eu

Sportbedrijf Almelo


Op innovatief vlak probeert Sportbedrijf Almelo haar klant, de sportieve inwoner van Almelo, pro-actief te faciliteren in sport. Onlangs is er een Speedsoccer Court gebouwd op één van de drie tennisbanen. Het Speedsoccer Court is praktisch gezien door iedereen te huren. Denk hierbij aan scholen die hier een gymles kunnen verzorgen, bedrijven die onder of na werktijd samen willen sporten of een vriendengroep die lekker met elkaar een balletje wil trappen. 


We zijn blij met de realisatie van dit Court, mooi voor ons is ook dat dit gebeurd is met alleen maar Almelose partners. Met het realiseren van dit Speedsoccer Court spelen we in op een veranderende vraag in het sportlandschap. Sportconsumenten zoeken naar beleving, vrijheid en flexibiliteit. Op het Speedsoccer Court kun je op ieder moment, met wie je ook wilt een sportieve beleving ervaren. Maar ook voor voetbalverenigingen is het een mooi alternatief tijdens vorst- en sneeuwperiodes. Van kinderfeestje tot competitie en van schoolgebruik tot vrij gebruik, we hebben er een faciliteit bij die naadloos past bij de sportbehoefte van de stad en bij het vergroten van de belevingswaarde van Sport- en Recreatiecentrum Het Sportpark.”


www.sportbedrijfalmelo.nl/speedsoccer

Indoor Soccer West


"Wij als Indoor Soccer West Amsterdam hebben na 8 gesprekken met verschillende concurrenten gekozen voor ERMA Sport. Bij ons ging het niet alleen om wie de beste prijs-kwaliteitsgarantie biedt; wij moesten er een goed gevoel bij hebben en dat goede gevoel heeft ertoe geleid dat wij nu een prachtig hoogwaardig indoor speedsoccerveld hebben. De kwaliteit en de professionele aanpak van ERMA Sport heeft er toe geleid dat deze oude loods nu omgetoverd is tot een ware voetbaltempel waar nu dagelijks veel volwassenen en kinderen met veel plezier genieten van een professioneel veld.  Wij als Indoor Soccer West zijn erg tevreden over de levertijd , kwaliteit van de montage, het personeel van ERMA Sport en de materiaal waarvoor gekozen. Wij zijn ervan overtuigd dat ERMA Sport de beste partij is voor dit soort projecten."


www.indoorsoccerwest.nl


Nieuwe hype '5-A-SIDE' raast door Nederland, België en Duitsland

In het begin van deze eeuw is er een Hype vanuit Engeland overgewaaid. Speedsoccer wordt gespeeld in een hal op een FIFA Approved kunstgrasveld van 30x15 meter (een veld met andere afmetingen is ook mogelijk) omsloten door een 1 meter hoge boardingrand welk aansluitend verbonden is door een net. Hierdoor gaat de bal nooit uit het veld en is het qua intensiteit vergelijkbaar met een squash wedstrijd. Het speelveld is toegankelijk door de doelen en hier wordt ook gewisseld. Men speelt 5x5 in deze nieuwe voetbalsport. Speedsoccer wordt gespeeld op voetbalschoenen met rubbernoppen. Het benadert het veldvoetbal op kunstgras en is dus voor voetbalclubs een goede uitwijk mogelijkheid bij slecht weer en sneeuwval. 


Totale investering voor 1 veld is relatief laag bij regelmatig onderhoud en intensief gebruik heeft dit veld een levensduur van minimaal 7 jaar. Bij goed onderhoud en regelmatig bijwerken van de boarding en netten kan dit makkelijk verlengt worden naar 10 jaar en wellicht 12 jaar. De toepassing van de velden kun je zien als de exploitatie van een IJshal, Skihal of een Tennishal. Het voordeel van deze vorm van recreatie is dat het een veel groter potentieel betreft. Voetbal is niet voor niets volkssport nr.1. Het zwaartepunt ligt in de maanden oktober t/m maart. 6 maanden waarin het overgrote deel moet gebeuren. Ook qua faciliteiten onderscheidt een speedsoccer hal zich niet veel van een schaats/ski/tennis hal. Een goede kleedruimte met goede douches mag men zeker niet vergeten. Daarnaast zijn goede horecafaciliteiten van eminent belang. 


Doordat Speedsoccer in relatief kleine groepen gespeeld wordt past het volledig in het huidige tijdsbeeld. Niet alleen individueel sporten, niet alleen op zondag met velen. Nee, op flexibele tijden met een leuke groep lekker ballen. Dat is de huidige tijdgeest maar ook de wijze waarop in de toekomst vele mensen willen recreëren. Een hype welke een blijvertje wordt!


Het beoefenen van Speedsoccer is een prima aanvulling op reguliere voetbal training, alsmede een goed alternatief tijdens de winterstop. Vele voetballers zullen zich vele uren vermaken op het lokale Speedsoccer Court. Speedsoccer is eveneens zeer geschikt voor recreatief gebruik. Hierbij moet u denken aan bedrijfsuitjes, kinderfeestjes, recreanten competitie etc.