Korfbal

Korfbalmateriaal nodig? Voor de inrichting van korfbalvelden bent u bij ERMA Sport aan het juiste adres. ERMA Sport heeft diverse korfbalpalen en overige randartikelen in haar assortiment. 

Sinds 2005 schrijft de KNKV de nieuwe korfbalkorf en korfbalpaal voor. Vanaf het begin is ERMA Sport een goedgekeurde leverancier van de KNKV voor deze korfbalkorf en korfbalpaal. De korfbalpaal is licht, daar ze gefabriceerd zijn van aluminium. De korfbalkorf met IKF keur worden tevens door ERMA Sport geleverd. De korfbalpaal is er in diverse maten en kunnen geplaatst worden op voetplaten of grondpotten van ERMA Sport. Wilt u direct een offerte ontvangen?


Korfbalpalen
De korfbalpaal van ERMA Sport zijn gefabriceerd van aluminium. De korfbalpaal is er in diverse maten en kunnen geplaatst worden op voetplaten of grondpotten van ERMA Sport. De korfbalkorf met IKF keur worden tevens door ERMA Sport geleverd.


Dug-outs
Naast de korfbalpalen en korfbalmanden heeft ERMA Sport een speciale dug-out voor de korfbal ontwikkeld. Deze halfronde dug-outs zijn vrij te plaatsen over het kunstgrasveld, waardoor deze tijdens gebruik niet vastgezet hoeft te worden op de grond. Voetplaten
Om de korfbalpaal op de plaats te houden heeft ERMA Sport altijd de passende voetplaat of grondpot voor u. U kunt kiezen voor een voetplaat voor kunstgras, zaal of natuurgras. De voetplaten zijn van staal, robuust en zwaar uitgevoerd, waardoor het omval gevaar tot een minimum wordt beperkt. Naast de voetplaat is het ook mogelijk de korfbalpaal in een grondpot te plaatsen. De ERMA Sport grondpot is standaard voorzien van conische ringen. Hierdoor heeft de korfbalpaal minder last van klemmen en staat de korfbalpaal speling vrij, waardoor de korfbalpaal minder zal gaan bewegen wanneer de korfbal bal op de korfbalkorf wordt gegooid.