Dug-outs

ERMA Sport ontwikkelt en produceert diverse soorten dug-outs. Wat wij bieden is een breed assortiment duurzame en exclusieve dug-outs met een eigentijds design. Voor iedere doelgroep/budget hebben wij een passende dug-out die u geheel kunt samen stellen naar uw eigen wens. U kunt kiezen uit alle afmetingen, soort zitgelegenheid, kleur van de dug-outs, sponsoruitingen, etc. 


In ons assortiment dug-outs maken wij onderscheid in verschillende types:  

- Type 1- Gebogen model (1,5mtr diepte, 0,87mtr diepte onderzijde, sta-hoogte 2mtr)
- Type 2- Recht voorpand (1,5mtr diepte, sta-hoogte 2mtr)
- Type 2.2- Recht voorpand (1mtr diepte, sta-hoogte 2,2mtr)
- Type 4- Geschikt voor honk- en softbal


Voor meer informatie omtrent onze dug-outs bezoekt u onze webshop of neemt u contact op met onze verkoop.


Design statement


Naast de functionele toepassing zijn onze
dug-outs ook een design statement. Dit vertaalt zich o.a. in zwevende stoeltjesframes en het gebruik van getint polycarbonaat.Kennis en ervaring


Aangedreven door onze eigen engineeringsafdeling getuigen onze producten van een opmerkelijk gunstige verhouding tussen prestaties en gebruik. ERMA Sport was de eerste producent die standaard UV-gestabiliseerd polycarbonaat toepaste in haar dug-outs.Oog voor detail


Bij ERMA Sport staan veiligheid, innovatie en kwaliteit hoog in het vaandel. Het unieke aan onze producten is het gebruik van duurzaam materiaal en de hoogwaardige afwerking tot in de details. De bovenbalk is een eigen ontwikkeld profiel die doorbuiging voorkomt, maar tevens veilig is door de grote radius. Verder worden onze dug-outs afgemonteerd met speciale RVS schroeven.Alle dug-outs zijn vervaardigd uit een aluminium frame, afgewerkt met een Uv-bestendig polycarbonaat beplating. Hierdoor zijn de ERMA Sport dug-outs licht, maar toch erg duurzaam, daar de weersinvloeden geen oxidatie en degeneratie van de kunststof platen veroorzaken. Op de platen van de dug-out wordt garantie gegeven. De kwaliteit van de ERMA Sport dug-outs  zijn al jaren geroemd, wat wel blijkt uit de clientèle: AZ, PSV, SC Heerenveen, Heracles Almelo, FC Twente, NAC Breda, e.a. Alle dug-outs worden compleet geassembleerd afgeleverd en kunnen tevens door ons worden gemonteerd.


Sterkste Man van Nederland vs ERMA Sport dug-out


De zevenvoudig Sterkste Man van Nederland, Jarno Hams, liet tijdens een photoshoot met Stefan Schipper zien dat de dug-outs van ERMA Sport niet kapot te krijgen zijn. Jarno Hams kreeg naar meerdere pogingen de policarbonaat plaat van de dug-out niet kapot.

De krachtmeting is het antwoord op de slagvastheid van de door ERMA Sport gebruikte policarbonaat platen. De krachtpatser uit Vroomshoop was enorm onder de indruk van de duurzaamheid van de dug-out. De dug-out pronkt nu in onze showroom als aandenken en bewijsstuk voor deze krachtmeting.

Montage dug-outs


Monteren zonder beton? ERMA Sport doet het. Eenvoudig, snel, sterk en milieuvriendelijk! Veel clubs en gemeenten in Nederland zijn zeer enthousiast over onze comfortabele montagewijze, stabiliteit en het tijd- en kostenbesparend karakter.

 

Wij hebben ervaren monteurs die het hele jaar door dug-outs en voetbaldoelen plaatsen. Een vakkundige gemonteerde dug-out verlengt het levensduur van het product en u heeft geen beton of andere resten op uw kostbare kunstgras. Daarnaast is het prettig om te weten dat de dug-out blijft staan wanneer het buiten stormt.


Hockey en korfbal dug-outs
De ERMA Sport dug-out is ook uitermate geschikt voor korfbal, hockey en overige veldsporten. Uit testen is gebleken dat de ballen niet door de beplating van de dug-out heen gaan, ook niet nadat de dug-out een aantal jaren heeft gestaan.
De honkbal dug-out van ERMA Sport is een duurzame en exclusieve dug-out, die voldoet aan de standaarden gesteld door de KNBSB. Er kan gekozen worden uit verschillende opties, zoals verlichting, tafels, materiaalhok, opbergbakken enz. De dug-out wordt uitgevoerd met trespa beplating in de gewenste kleur. De breedte van de dug-out kan gekozen worden tussen de 5m en 16m. Deze dug-out vervangt de ouderwetse stenen of golfplaten dug-out. De ERMA Sport dug-out draagt bij aan een frisse uitstraling van uw complex.

Revolutionair dug-out profiel
ERMA Sport is constant opzoek naar verbeteringen voor haar dug-outs. De dug-outs type 1 & 2 zijn sinds 2010 voorzien van een speciaal extrusie profiel ontwikkeld voor een verhoogde duurzaamheid. ERMA Sport blijft de dug-outs door ontwikkelen mede hierdoor zijn de dug-outs van een zeer hoge kwaliteit. Om op de hoogte te blijven omtrent onze ontwikkelingen, meldt u zich aan voor onze nieuwsbrief. 


Voetbal dug-outs
Hockey dug-outs
Korfbal dug-outs
Overige type dug-outsERMA Sport ontwikkelt en produceert diverse soorten dug-outs. Voor meer informatie omtrent onze dug-outs kunt u contact opnemen met onze verkoopafdeling. Vrijblijvend een offerte ontvangen?