Honk- en Softbal

Het meest in het oog springende product in relatie tot het honkballen & softballen is ongetwijfeld de prachtige aluminium honkbal dug-out. Net als de dug-outs voor de andere veldsporten voldoen ook deze honkbal dug-outs aan de meest recente eisen van de (internationale) bond. In tegenstelling tot de dug-outs voor andere sporten, worden deze grotere modellen in delen aangeleverd en ter plaatse gemonteerd. Dit is absoluut het meest praktische alternatief voor een bakstenen bouwwerk langs uw sportveld. ERMA Sport biedt de optie om de honkbal dug-out completer te maken met verlichting en/of een geïntegreerd materiaalhok. Deze ruime en praktische bergplaats sluit naadloos aan op de honkbal dug-out, is afsluitbaar en voorzien van verlichting.


Wilt u meer informatie over onze honkbal dug-outs? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan of informeer bij onze verkoop naar de mogelijkheden.


Ook kunt u hier onze productkaarten bekijken van de dug-outs RED SOX en PHILLIESFoutpalen

Naast honkbal dug-outs fabriceert en levert ERMA ook honkbal en softbal goedgekeurde foutpalen, die voldoen aan de meest recente eisen van de (internationale) bond. De foutpaal is leverbaar in 3 verschillende lijnen en verkrijgbaar in de afmetingen 4- t/m 13,5 meter. Uniek is de innovatieve foutpaal uit de goudlijn, deze is voorzien van LED-verlichting en een geel gekleurd net. Hiermee kunt u ook s ‘avonds een beroep doen op de foutpaal daarnaast zorgt het gele net er voor dat twijfel ballen uit ballen worden!