Boardingveld

Het voetballen op een boardingveld is de laatste 5 jaar enorm in populariteit toegenomen. Het boardingveld omringt met boarding of vergelijkbaar materiaal is een moderne invulling van het aloude trapveldje dat vroeger te vinden was in veel buurten, wijken, campings en overige leisure markten. De laatste jaren zijn echter de meeste veldjes verouderd of opgeofferd voor verstedelijking en uitbreiding. Met het ERMA boardingveld wordt de functie van het oude trapveldje terug gebracht.


Het ERMA Sport boardingveld zal het middelpunt worden van uw camping of recreatiepark waar diverse sportactiviteiten plaats zullen vinden. Het boardingveld is zo opgebouwd dat u zelf de afmetingen, kleuren en ondergrond kunt samenstellen. Hierdoor krijgt u een product geheel passend bij uw omgeving. 


Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met onze verkoop.
Geen geluidsoverlast
De boarding van het speelveld is opgebouwd uit stalen frames die verzinkt zijn voor een lange levensduur. Op deze frames zijn rubberstrips aangebracht met daar tegenaan duurzame witte sandwichpanelen. Het rubber heeft een dempende werking en voorkomt dat er geluidsoverdracht gaat plaatsvinden. Kortom een stabiele, duurzame en geluidsarme constructie. Die tevens rekening houdt met niet-gebruikers. Wij kunnen deze constructie geheel op maat afleveren voor elke bestemming. Laat u verassen en vraag naar de mogelijkheden.
Impressie Boardingveld

Het voetballen op een boardingveld is de laatste 5 jaar enorm in populariteit toe genomen. De boardingvelden omringt met boarding of vergelijkbaar materiaal is een moderne invulling van het aloude trapveldje dat vroeger te vinden was in veel buurten, wijken, campings en overige leisure markten. De laatste jaren zijn echter de meeste veldjes verouderd of opgeofferd voor verstedelijking en uitbreiding. Met het ERMA Sport boardingveld wordt de functie van het oude trapveldje terug gebracht.