Voetbaldoelen

ERMA Sport produceert diverse top voetbaldoelen. Niet alleen de topclubs uit de Eredivisie zijn vaste klant bij ERMA Sport, maar ook voor veel andere voetbalverenigingen is het voetbaldoel van ERMA Sport een vaste waarde. Het unieke aan ons voetbaldoel is het gebruik van duurzaam materiaal als de kwalitatief hoogwaardige afwerking tot in de details. Gebruiksgemak, veiligheid (-geïntegreerde doelnet bevestiging), duurzaamheid, afwerking zijn speerpunten van onze voetbaldoelen. Op zoek naar de productbladen van onze voetbaldoelen?


Voor meer informatie omtrent onze voetbaldoelen bezoekt u onze webshop of neemt u contact op met onze verkoop. 


Wilt u graag een offerte ontvangen? Vraag dan hier uw offerte aan.
Eye-catcher


Voor veel voetbalverenigingen is het voetbaldoel van ERMA Sport inmiddels een vaste waarde geworden. Onze doelen zijn een ware eye-catcher voor iedere vereniging. Exclusiviteit, duurzaamheid en een zorgvuldige afwerking zijn de speerpunten van onze voetbaldoelen.De ideale productlijn


Laat het clubkarakter de keuze van uw voetbaldoel bepalen. Met een groot en gevarieerd aanbod aan sportproducten is er voor ieder wat wils. Variërend van onze brons-lijn voor klanten met een kleine portemonnee tot aan de goud-lijn voor degene die op zoek zijn naar het mooiste van het mooiste. Ook voor de jeugd hebben wij diverse verplaatsbare jeugd voetbaldoelen.Klant staat centraal


Het voetbaldoel laten leveren waar en wanneer u wilt? Bij ERMA Sport regelen we alles voor u. Afspraak is afspraak. U krijgt de service die u gewend bent van ons. Betrouwbaar, snel en accuraat. Of het nu om montage, onderhoud, reparatie of planning gaat; ERMA Sport is altijd uw aanspreekpunt. Wij zorgen ervoor dat u zich helemaal kunt focussen op uw onderneming, uw vereniging of uw gemeente. Wel zo vertrouwd.De maten van de voetbaldoelen variëren tussen de 1,2x0,8 tot 7,32x2,44mtr. 
Wij produceren en leveren de volgende type en afmeting voetbaldoelen:

Vaste voetbaldoelen

Binnen het assortiment zijn er 2 varianten, vaste Kooi voetbaldoelen ook wel WK voetbaldoelen genoemd en vaste P-voetbaldoelen. De voetbaldoelen zijn van een zeer hoogwaardige kwaliteit. ERMA Sport onderscheidt zich van de concurrent door vele innovatieve verbeteringen, waaronder de netstrip, spankabel en een hoogwaardig extrusie profiel.


Verplaatsbare voetbaldoelen

ERMA Sport levert verplaatsbare voetbaldoelen variërend in de afmetingen 1,2x0,8mtr t/m 7,32x2,44mtr. Voor elke doelgroep en/of gebruik heeft ERMA Sport een passend verplaatsbaar voetbaldoel. Zo hebben wij voor de jeugd verschillende verplaatsbare jeugd voetbaldoelen ins ons assortiment. Naast verplaatsbare voetbaldoelen levert ERMA Sport ook diverse rand artikelen passend bij uw verplaatsbaar voetbaldoel, zoals doelverzwaarders, grondhaken, grondankers, bokwielen, draagbeugels enz. Nieuw is het type kruiwagenmodel. Per doel wordt er één draagbeugel aan de zijkant van het doel gelast. De andere zijkant van het doel wordt voorzien van transportwielen. Door deze degelijke constructie hoeft u niet meer het doel te slepen, maar is het eenvoudig op te tillen. Dit komt ook de duurzaamheid van het doel ten goede.


Wegdraaibare voetbaldoelen

Naast de verplaatsbare voetbaldoelen heeft ERMA Sport ook een heel scala aan wegdraai voetbaldoelen en 2-way doelen. Ook de wegdraaidoelen zijn volledig vervaardigd van aluminium en eventueel gepoedercoat. Kruiwagenmodel Verplaatsbaar voetbaldoel


Het type kruiwagenmodel is een ideale manier om uw verplaatsbaar doel eenvoudig te verplaatsen. Per doel wordt er één draagbeugel aan de zijkant van het doel gelast. De andere zijkant van het doel wordt voorzien van transportwielen. Door deze degelijke constructie hoeft u niet meer het doel te slepen, maar is het eenvoudig op te tillen. Dit komt ook de duurzaamheid van het doel ten goede.


Tip: Bekijk hier hoe eenvoudig je een verplaatsbaar voetbaldoel kunt verplaatsen op en van het voetbalveld.  


Voetbaldoelen fotoshoot met Sander Boschker


Bekijk hier de beelden van de fotoshoot met Sander Boschker. Deze fotoshoot stond in het teken van onze vaste voetbaldoelen en in één van de inspiratiebronnen die we gebruiken op onze website, folders en overige communicatiemiddelen. De fotoshoot vond plaats in het stadion van FC Twente. 
ERMA Sport Netstrip


De netstrip is een innovatieve en veilige oplossing voor het bevestigen van het doelnet. Het is een zeer duurzame bevestiging met een optisch prachtige afwerking. De netstrips zijn volledig geïntegreerd in het doelprofiel en vervangen de traditionele nethaken. Alle ERMA Sport doelen zijn uitgerust met netstrips.


Vaste voetbaldoelen


Verplaatsbare voetbaldoelen - groot


Verplaatsbare voetbaldoelen - klein


Wegdraai voetbaldoelen

Overig (doelnetten en randartikelen)

ERMA Sport ontwikkelt en produceert diverse soorten voetbaldoelen. Voor meer informatie omtrent onze voetbaldoelen kunt u contact opnemen met onze verkoopafdeling. Vrijblijvend een offerte ontvangen?