Pannakooien en straatsportdoelen

ERMA Sport heeft een heel scala aan pannakooien ontwikkeld. Zo is er voor de ideale panna voetbal beleving een verplaatsbare aluminium pannakooi, een vaste stalen pannakooi, een vaste aluminium pannakooi, enz. 


We hebben verschillende soorten straatsportproducten in ons assortiment waaronder:


Straatsport doelen                            

Pannakooien

Basketbalpalen 

MultisportveldenPannakooi

Voor elke toepassing heeft ERMA Sport een standaard pannakooi in haar pakket, en zo niet, dan maken we een pannakooi op maat voor u. Ook de vorm van de pannakooi kan gekozen worden. Zo is er een ronde pannakooi, rechthoekige pannakooi en achthoekige pannakooi, wat elk een andere dynamiek aan het panna voetbal geeft. De vorm, maten, hoogte, uitvoering en gebruikte materialen zijn volledig door de klant zelf te bepalen, tegen een scherpe prijs.

Vele scholen en activiteitenorganisaties hebben reeds een pannakooi van ERMA Sport aangeschaft, waar al vele panna voetbaltoernooien zijn gehouden. Profiteer dus ook van de expertise van ERMA Sport op het gebied van panna voetbal en uw pannakooi.

 


Multiveld

ERMA Sport levert eveneens geheel in eigen beheer duurzame en exclusieve multivelden. Naast het aanzetten tot intensief bewegen, zal het multifunctioneel sportveld het middelpunt worden van de wijk/buurt, waar diverse sport activiteiten zich zullen ontplooien. De multivelden van ERMA Sport zijn o.a. geschikt voor basketbal, volleybal en panna. Het multiveld is zo opgebouwd, dat u zelf de afmetingen en kleuren van het materiaal kunt samenstellen. Hierdoor krijgt u een kooi passend bij elke omgeving. De ondergrond is geheel naar eigen keuze in te vullen. 


Straatsport doel

Onze straatsport doelen zijn duurzame en solide doelen verkrijgbaar in verschillende afmetingen. De straatsport doelen zijn uitermate geschikt voor openbare ruimte, schoolpleinen, speelplekken en sportvelden. De verschillende types straatsport doelen zijn oerdegelijk en onderhoudsarm. De afwerking van de doelen zijn veilig en verminderen de kans op letsel bij stoten. De straatsport doelen dagen met het robuuste uiterlijk uit tot intensief gebruik en zullen hierdoor een centrale functie in bijvoorbeeld een wijk vervullen. De straatsport doelen zijn standaard ongecoat en kunnen tegen een meerprijs worden gecoat. 

Benieuwd naar de garantie op onze straatsport producten? Download dan hier onze Garantieflyer.