Hockey

ERMA Sport levert sinds 2004 hockeydoelen en heeft sindsdien haar producten steeds verder op de wensen van de klanten weten aan te passen. De kwaliteit is ondertussen ruimschoots bewezen, getuige uit het feit dat ERMA Sport offcial supplier is van de European Hockey league. Naast diverse hockeydoelen produceert ERMA Sport ook dug-outs en kantplanken voor de hockey


Onze hockeydoelen zijn gemaakt uit duurzaam aluminium. Het voorpand is extra sterk en voorzien van handige netstrips.


Voor meer informatie omtrent onze hockeydoelen bezoekt u onze webshop of neemt u contact op met onze verkoop. U kunt ook direct een offerte opvragen via de site.


Over design en kwaliteit


Onze hockeydoelen kenmerken zich door een unieke en herkenbare uitstraling. Kwaliteit en design gaan hier hand in hand. In samenwerking met de EHL hebben wij het gele voorpand geïntroduceerd, een nieuw standaard in de internationale ‘hockeyscene’, waarmee inmiddels vele internationale toernooien zijn gespeeld.
Oersterk


Een mix van topprestaties van ongekend niveau, dat zijn de hockeydoelen van ERMA Sport. Naast design zijn onze hockeydoelen oersterk. Het voorpand van de topdoelen is inwendig versterkt en aan de voorzijde maar liefst 6mm dik! Benieuwd naar welk hockeydoel het beste past bij uw club? Informeer dan geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Weerspiegeling van pure individualiteit


Bij ERMA Sport kunt u uw product volledig personaliseren. U bent de eigenaar van het hockeydoel. Van kleurkeuze tot de diverse mogelijkheden aan sponsoruitingen; u heeft alles zelf in de hand. Vindt u de aanschaf te duur? Bekijk het eens vanuit een ander perspectief: wat kan het u opleveren? Maak van uw trots op het veld een waar verdienmodel door bijvoorbeeld sponsor stickers te plakken om uw boodschap te verspreiden en inkomsten te genereren.


Verbeteringen van de Zilver- en Brons lijn Hockeydoelen
Een sterke verbetering is doorgevoerd in de paal- en latconstructie van de hockeydoelen Standaard en Pro Plus. Middels een eigen ontwikkeld aluminium extrusieprofiel is de kans op deuken in het profiel aanzienlijk verlaagd. Het profiel is dusdanig ontwikkeld dat hij de impact van een hockeybal kan weerstaan. Tevens zal het doel minder snel omwaaien omdat het voorpand (paal- en latconstructie) nu zwaarder is dan voorheen.

Zowel het hockeydoel Standaard als het hockeydoel Pro Plus zijn nu ook geschikt voor traditionele en vrije netophanging. De netbevestiging is op sommige punten gewijzigd. Door het gebruik van het aluminium extrusieprofiel voor paal en lat, kan hierin de unieke Erma Sport netstrip worden toegepast. Ook zijn de details van de netbevestigingen in het dak van het doel en in de kruising aan het voorpand verfijnd wat het mogelijk maakt om het net makkelijker op spanning te brengen. 

Jeugdhockeydoelen
Naast de senioren hockeydoelen heeft ERMA Sport ook een aantal jeugd hockeydoelen in haar pakket, die identiek zijn aan de senioren hockeydoelen op de afmetingen na. Voor de aller kleinste talenten heeft ERMA Sport ook hockeydoelen, zonder paal, lat en net. Deze zijn inklapbaar en eenvoudig verrijdbaar met de voor gemonteerde wielen.

Laat u over uw wensen voor een hockeydoel verder informeren via de webshop of neem contact op met onze dealer over de vele keuze mogelijkheden.

* Bestellen van hockeydoelen en overige hockey attributen geschiedt via onze dealer HockeyPartner.

Inklapbaar hockeydoel


Het inklapbaar hockeydoel in EHL-X stijl - 3x2mtr - is nieuw in ons assortiment. Dit indoor hockeydoel heeft inklapbare netbeugels en wordt standaard uitgeleverd met doelverzwaarders. De lat van het hockeydoel is deelbaar d.m.v. een schuifbaar koppelstuk, waardoor het doelnet in het doel kan blijven zitten.


Top 10 scores (DHB) op onze hockeydoelen


Hierbij de 10 mooiste scores in de veldhockey competitie Bundesliga 2015/2016 dames en heren (DHB). Senioren hockeydoelen


Mini en jeugd hockeydoelen


Doelnetten 


Slagplank


KlemgootERMA Sport ontwikkelt en produceert diverse soorten hockeydoelen en overige hockeyproducten. Voor meer informatie omtrent onze hockeydoelen of overige producten kunt u contact opnemen met onze verkoopafdeling. Vrijblijvend een offerte ontvangen?