Tribunes

ERMA Sport is producent en leverancier van tribunes geschikt voor elke (sport)accommodatie. De tribunes zijn open of dicht, hebben verschillende rijen en lengtes. ERMA Sport heeft voor iedere wens, locatie, budget een passende oplossing, of juist een standaard oplossing. ERMA Sport beschikt over een eigen engineeringsafdeling. Hierdoor zijn wij in staat in te spelen op problemen, als ruimte, afmetingen, financiële middelen etc. ERMA Sport maakt de tribune zoals u die wilt. Ook hebben wij een modulaire tribune in ons assortiment. Wilt u liever direct een offerte aanvragen?

Modulaire tribune
Het is een tribune geschikt voor sportclubs en verenigingen, maar kan uiteraard ook prima voldoen voor andere gelegenheden. De nieuw ontwikkelde tribune is een open uitvoering, volledig opgebouwd uit aluminium frames. De tribune is voorzien van een 1 meter breed looppad bestaande uit aluminium traanplaten. De afmetingen van de tribune en het aantal rijen is geheel in overleg met de klant. Wij kunnen voor elke ruimte een geschikte afmeting ontwerpen, passend bij de omgeving. De tribune is aan de achterzijde voorzien van een constructie waarbij u een A-locatie sponsorruimte kunt creëren.



Oplossing voor elke club
Veel clubs hebben niet de beschikking over een degelijke en exclusieve tribune. De behoefte is er echter wel, maar de clubs beschikken niet over voldoende ruimte en/of financiële middelen om te investeren in een tribune. ERMA Sport komt met een oplossing, een modulaire tribune met ruimte op A-locatie voor prachtige sponsoruitingen. De achterzijde van de tribune is voorzien een constructie waarbij men sponsordoeken kan ophangen. Elke sponsor/bedrijf die enige affiniteit heeft met uw club wil daar op staan. In het geval van Leonidas Rotterdam (-90 meter tribune), was de tribune geheel gratis. De sponsorinkomsten hebben het project volledig gedekt, wat uiteraard een fantastisch resultaat is. Dit is niet alleen realiteit voor Leonidas, maar eveneens een reële oplossing voor elke andere club of vereniging. Zo blijft een professionele tribune voor iedere club binnen handbereik.


Overige tribunes
ERMA Sport fabriceert niet alleen tribunes voor sportaccommodatie, maar voor iedere situatie en wens hebben wij een passende oplossing. Een goed voorbeeld hiervan is het Amfitheater in Denekamp. Het openluchttheater is voorzien van een traanplaat tribune met merantihouten zitgelegenheid. De tribune biedt plaats aan maar liefst 120 toeschouwers.


Voor meer informatie over onze tribunes neemt u contact op met onze verkoop.