Beachsporten

ERMA Sport is fabrikant van exclusieve en duurzame sportmaterialen voor diverse beachsporten waaronder beachvolleybal, beachsoccer en beachhandbal. De beachvolleybalpalen, beach voetbaldoelen en beach handbaldoelen van ERMA Sport kenmerken zich door de hoogwaardige afwerking.

Voor uw permanente beachsport locatie heeft ERMA Sport diverse mogelijkheden. Ook wanneer de locatie niet alleen voor één type sport gebruikt wordt, denken wij graag mee over een passende oplossing. 


Informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden.   

Beachvolleybal

De beachvolleybalpalen van ERMA Sport zijn verkrijgbaar met diverse netspansystemen. Zo bestaat er een beachvolleybalpaal met een geintegreerd netspanschuif systeem. U speelt hierdoor altijd met de juiste spanning. Daarnaast verhoogt dit het spelplezier en de beachvolleybalpalen zijn nooit meer overbelast.


Ook is de multifunctionele variant van de beachvolleybalpaal verkrijgbaar. Door middel van diverse ogen welke aan de paal gelast zijn kan het net voor diverse sporten worden gebruikt, waaronder beachtennis.


Naast beachvolleybalpalen kunt u ook voor volleybalnetten, grondpotten en overige randartikelen bij ERMA Sport terecht. Voor meer informatie neemt u contact op met onze verkoopafdeling.


Beachhandbal

Zaalhandbal als kern van het seizoen en in het voorjaar en de zomer op het strand handballen? Ook voor handbal op het zand heeft ERMA Sport een type handbaldoel. Het doel van 3x2mtr is voorzien van stabiele netbeugels en wordt geplaatst in grondpotten. 


Beachhandbal is een snelle en zomerse handbalvorm welke gespeeld wordt op het zand. Beach handbal wordt gespeeld met 3 veldspelers en 1 keeper. Dit maakt het een zeer interactief en intensieve bezigheid. Deze sport wint steeds meer aan populariteit.


Beachsoccer

Tegenwoordig wordt er in meer dan 120 landen beachsoccer gespeeld. Samen met beachvolleybal is dit één van de meest populaire sporten op het strand. Jaarlijks vinden er diverse toptoernooien plaats waaronder een EK en een WK. ERMA Sport heeft een beachsoccer doel ontwikkeld. Dit voetbaldoel heeft de juiste afmetingen van 2,2mtr hoog en 5,5mtr breed en is geel van kleur.


De beachsoccer doelen zijn eenvoudig op te bouwen door middel van de grondpotten welke ik het zand worden gegraven.