Tennispalen

ERMA Sport is fabrikant van exclusieve en duurzame tennispalen. De ERMA Sport tennispaal kenmerkt zich door zijn innovatieve oplossingen, hoogwaardige afwerking en moderne vormgeving. De tennispaal is toonaangevend in de tennismarkt en verdringt de traditionele tennispaal.

Voor de ontwikkeling van de tennispaal heeft ERMA Sport nergens concessies gedaan. Uitgangspunten waren innovatie, duurzaamheid en een moderne uitstraling. Voor de duurzaamheid is de tennispaal volledig vervaardigd uit ovaal aluminium extrusie profiel voorzien van extra verstevigingsribben. Afhankelijk van de type tennispaal wordt de tennispaal volledig gepoedercoat in de door u gewenste RAL-kleur.


Informeer bij onze verkoop naar de mogelijkheden.   Spanningsindicator
Uniek aan de ERMA tennispaal is de innovatieve spanningsindicator. Hierdoor kunt u in een oog opslag zien of het tennisnet perfect gespannen is of niet. U speelt hierdoor altijd met de juiste spanning. Daarnaast verhoogt dit het spelplezier en de tennispalen zijn nooit meer overbelast.
Het tennisnet spant u eenvoudig aan m.b.v. het innovatief inwendig spanmechanisme met een bereik van 30cm afhankelijk van het model tennispaal. Over lengte van het spankoord kunt u eenvoudig wegwerken.


ERMA Sport heeft drie verschillende tennispalen in het assortiment:
•    Tennispaal - Goud
•    Tennispaal - Zilver
•    Tennispaal - Brons

Laat u zich overtuigen door ons en onze tennispalen. Voor meer informatie neemt u contact op met onze verkoop of gaat u naar onze tennispalen webshop.