Korfbal dug-out

Korfbal dug-out kopen? De korfbal dug-out is een prachtige en duurzame aluminium dugout voorzien van transportwielen welke geschikt is voor ieder korfbalveld. ERMA Sport levert de korfbal dug-out in diverse afmetingen. De korfbal dugout is op maat te configureren door middel van lengte, zitgelegenheid of poedercoating. 


ERMA Sport ontwikkelt en produceert diverse soorten dug-outs. Wat wij bieden is een breed assortiment duurzame en exclusieve dug-outs met een eigentijds design. Voor iedere sport/budget hebben wij een passende dug-out welke u geheel kunt samen stellen naar uw eigen wensen. U kunt kiezen uit afmetingen, soort zitgelegenheid, kleur van de dug-outs, met of zonder transportwielen, sponsoruitingen, etc. 


Voor meer informatie omtrent onze korfbal dug-outs bezoekt u onze webshop of neemt u contact op met onze verkoop. Ook wanneer u vrijblijvend een offerte wilt ontvangen dan vernemen wij dat graag.


Design statement


Naast de functionele toepassing zijn onze korfbal dug-outs ook een design statement. Het unieke aan onze dug-outs is het gebruik van duurzaam materiaal en de hoogwaardige afwerking tot in de details.Kennis en ervaring


Aangedreven door onze eigen engineeringsafdeling getuigen onze producten van een opmerkelijk gunstige verhouding tussen prestaties en gebruik.Oog voor detail


Bij ERMA Sport staan veiligheid, innovatie en kwaliteit hoog in het vaandel. De verrijdbare dug-outs worden voorzien van transportwielen met rem zodat de dug-outs eenvoudig te verplaatsen zijn.Alle korfbal dug-outs zijn vervaardigd uit een aluminium frame, afgewerkt met een Uv-bestendig polycarbonaat beplating. Hierdoor zijn de verrijdbare dug-outs licht, maar toch erg duurzaam, daar de weersinvloeden geen oxidatie en degeneratie van de kunststof platen veroorzaken. De verrijdbare dug-outs zijn reeds door diverse sportverenigingen succesvol in gebruik genomen. Alle korfbal dug-outs worden compleet geassembleerd afgeleverd.


Sterkste Man van Nederland vs ERMA Sport dug-out


De zevenvoudig Sterkste Man van Nederland, Jarno Hams, liet tijdens een photoshoot met Stefan Schipper zien dat de dug-outs van ERMA Sport niet kapot te krijgen zijn. Jarno Hams kreeg naar meerdere pogingen de policarbonaat plaat van de dug-out niet kapot.

De krachtmeting is het antwoord op de slagvastheid van de door ERMA Sport gebruikte policarbonaat platen. De krachtpatser uit Vroomshoop was enorm onder de indruk van de duurzaamheid van de dug-out. De dug-out pronkt nu in onze showroom als aandenken en bewijsstuk voor deze krachtmeting.

Type dug-outs

Binnen ons assortiment dug-outs maken wij onderscheid in verschillende types:  

Type 1- Gebogen model (1,5mtr diepte, 0,87mtr diepte onderzijde, sta-hoogte 2mtr)
Type 2- Recht voorpand (1,5mtr diepte, sta-hoogte 2mtr)
Type 2.2- Recht voorpand (1mtr diepte, sta-hoogte 2,2mtr)
Type 4- Geschikt voor honk- en softbal

Voetbal dug-outs
Hockey dug-outs
Korfbal dug-outs
Overige type dug-outsERMA Sport ontwikkelt en produceert diverse soorten dug-outs. Voor meer informatie omtrent onze dug-outs kunt u contact opnemen met onze verkoopafdeling. Vrijblijvend een offerte ontvangen?