ComFix®

ComFix® is dé nieuwe standaard om doelnetten te bevestigen. We kennen het allemaal; doelnetten die losschieten uit de haken en minder fraaie doelen door combinaties van gefreesde haken en staalkabel. ComFix® is een geïntegreerd systeem dat gebruikt wordt voor het gehele doel. Hierdoor wordt het net dus in zijn totaliteit opgesloten. Door de slimme constructie blijft het gewicht laag, het afbreukrisico nihil en dat tegen een goede prijs!


Voor meer informatie omtrent dé ComFix® bezoekt u onze webshop of neemt u contact op met onze verkoop.Design statement

Voordelen


- Onmogelijk dat het doelnet uit de netbevestiging komt op het moment dat het niet gewenst is

- voldoet aan alle regelgeving met betrekking tot ''finger-entrapment''

- Subliem afgewerkt

- Oersterk

- Lichtgewicht

- Volledig voorzien van doelprofiel; voor- en onderpand

- Nooit meer netbussen met staalkabelsReferenties


''Fantastisch trainingsdoel, inspecteren vanaf het doel en doelnet behoort tot het verleden dankzij het ComFix® systeem'' - HERACLES ALMELO


''Hanteerbaar, subliem afgewerkt en geen staalkabels met netbussen meer''

Gemeente Amsterdam - SV DRC


''Gave afwerking, geen werk meer met de doelnetten''

René Enthoven - Groundsman AJAX


Het systeem is uitvoerig getest bij: Heracles Almelo, Ajax, vv Staphorst, Gemeente Amsterdam, etc.
Sterkste Man van Nederland vs ERMA Sport dug-out


De zevenvoudig Sterkste Man van Nederland, Jarno Hams, liet tijdens een photoshoot met Stefan Schipper zien dat de dug-outs van ERMA Sport niet kapot te krijgen zijn. Jarno Hams kreeg naar meerdere pogingen de policarbonaat plaat van de dug-out niet kapot.

De krachtmeting is het antwoord op de slagvastheid van de door ERMA Sport gebruikte policarbonaat platen. De krachtpatser uit Vroomshoop was enorm onder de indruk van de duurzaamheid van de dug-out. De dug-out pronkt nu in onze showroom als aandenken en bewijsstuk voor deze krachtmeting.


ERMA Sport ontwikkelt en produceert diverse soorten dug-outs. Voor meer informatie omtrent onze dug-outs kunt u contact opnemen met onze verkoopafdeling. Vrijblijvend een offerte ontvangen?